Aan deze website wordt gewerkt, net als aan ons product.

Zelfs de meest moderne keukenschort is in de basis nog steeds een overblijfsel uit vroeger tijden. Welgestelde families hadden keukenmeiden in dienst die keukenschorten droegen waarmee hun kleding werd beschermd, dat waren inderdaad meestal vrouwen.
In onze moderne tijden echter staan mannen net zo vaak in de keuken, alleen zijn wij hedendaagse kerels behoorlijk anders gebouwd dan de keukenmeiden van destijds.....

Bestel hier je schort....

SchortvoorKerels | Maat L
Categorie:
Servies
Prijs:
€39.95
Materiaal:
Plastic
Land van oorsprong:
China
Grootte:
500 ml
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Beschrijving

Voeg een productbeschrijving toe met informatie die handig is voor je klanten. Benoem de eigenschappen van je product die ervoor zorgen dat klanten het willen kopen. Schrijf je eigen tekst en maak deze op in de Winkelinstellingen van het Stijl-tabblad.

Heel even kort, over onze schort

Een schort van SchortvoorKerels wordt altijd vervaardigd uit duurzaam 'cretonne' katoen. Meer over onze stofkeuze vind je hier. De stof lijkt op denim, hij is zeer sterk, en toch soepel wanneer de schort wordt gedragen. Met SchortvoorKerels willen wij dat niet alleen het textiel duurzaam is, maar ook het maakproces.  Om die reden bieden wij onze schort weliswaar aan in 3 maten, maar slechts in 1 kleur; donkerbruin. Voor het kleuren van donkerbruin is het minst schadelijke pigment nodig, tevens hebben wij voor donkerbruin geen bleekbaden nodig. En van de donkere kleuren is donkerbruin het meest kleurecht - ook na vele wasbeurten. Meer over onze schort vind je hier.

Schortvoorkerels op Instagram

  OEKO-TEX certificering

  Hoogwaardige zachtvallende katoenen stof (cretonne) in platbinding. De stof is stevig maar gemakkelijk te dragen. Deze cretonne is kleurecht, ook na vaak wassen (let wel op de wasvoorschriften).

  Heb jij een idee?

  Wie van jouw vrienden of kennissen wordt blij van onze schort? Geef hier zijn naam op (M/V/O).

  Name
  E-mail
  Message