Winkelwagen (0)

De nieuwe keukenschort voor mannen

Is onze schort echt alleen maar bedoeld voor mannen? Nee hoor, onze schort is voor iedereen die hem lekker vindt zitten. Maar het is wel zo dat zijn pasvorm en gebruiksfuncties uitdrukkelijk op de fysieke verhoudingen van het mannen lichaam zijn gebaseerd. En dat mag ook best vinden wij; we hebben ons de laatste 50 jaar in een 300 jaar oud model keukenschort moeten wringen; te kort, te strak, te laag, te smal, kortom, te lastig en zonder voldoende bescherming.

Heb je je trouwens wel eens afgevraagd waar die grote buidel aan de voorzijde van zo'n beetje iedere schort voor dient? Die is bedoeld voor wasknijpers. Jazeker. Hij werd voor het eerst geintroduceerd in de jaren '40 toen net na de oorlog de zweefmolen werd uitgevonden....

Natuurlijk zijn er inmiddels heus schorten voor mannen, maar eigenlijk zijn dat variaties op de traditionele keukenschort. Een schort van SchortvoorKerels draagt altijd zo eenvoudig mogelijk. Wij zijn kerels, het hoeft allemaal niet moeilijk als het ook makkelijk kan. Verder bezitten onze schorten standaard gedekte openingen om snel bij de broekzakken te kunnen. Echt meerwaarde van iedere SchortvoorKerels schort is de gulp aan de voorzijde. Die behoeft verder geen uitleg.

SchortvoorKerels maakt schorten die nadrukkelijk bedoeld zijn voor een fysieke lengte vanaf ongeveer 1.70 m (maat S). Ben je kleiner dan 1.70 m? Dat hoeft helemaal geen punt te zijn, kijk hier verder.

Schortvoorkerels op Instagram

  OEKO-TEX certificering

  Hoogwaardige zachtvallende katoenen stof (cretonne) in platbinding. De stof is lekker stevig en gemakkelijk te verwerken. Beschikbaar in enorm veel kleuren, daardoor goed te combineren. Deze cretonne is kleurecht, ook na vaak wassen (let wel op de wasvoorschriften).

  Heb jij een idee?

  Wie van jouw vrienden of kennissen wordt blij van onze schort? Geef hier zijn naam op (M/V/O).

  Name  
  E-mail  
  Message